Over ons

Healthcare Solutions in de Benelux

In Europa sterven jaarlijks ongeveer 550.000 mensen ten gevolge van een plotselinge hartstilstand.

De vraag naar meer preventie van hartstilstanden met dodelijke afloop stijgt. Dit kan door defibrillatoren beschikbaar te maken voor gebruik in werkplaatsen, sportclubs, bejaardentehuizen, enzovoort. Ons doel is om defibrillatoren op de markt te brengen aan redelijke, toegankelijke prijzen. Op die manier kunnen we de verspreiding van deze vitale toestellen nog verhogen in de Benelux.

Plotselinge hartstilstand

In Europa sterven jaarlijks 550.000 mensen ten gevolge van een hartstilstand. De overlevingskansen bedragen gemiddeld amper 10%. Maar het merendeel kan gered worden door gebruik van een defibrillator!
De groep Healthcare Solutions Europe is een netwerk van verdelers in Europa van IPAD DEFIBRILLATOREN. Ze opereert vooral in Scandinavië en Benelux.

Healthcare Solutions Europe verdeelt ook specifieke wandkasten voor de defibrillators, voor gebruik binnen en buiten, met of zonder alarm, … Alle specificaties kunt u vinden op onze webshop.

Een team met een missie

Als organisatie ondervonden wij dat de nood aan meer veiligheid en de preventie van hartstilstanden vooral in werkplaatsen, sportclubs en bejaardentehuizen enorm toenam. Dit was de aanzet van het initiatief om defibrillatoren op de markt te brengen met een optimale prijs-kwaliteitgarantie.
Ons team groeide en het verkoopvolume bleef stijgen. Hierdoor waren we in staat om de prijzen nog aantrekkelijker te maken en onze toestellen te gaan verdelen in nog meer landen.

De missie van Healthcare Solutions Europe is om defibrillators aan een aantrekkelijke prijs en hoogstaande kwaliteit op de markt te brengen en te verspreiden. Er zijn bovendien verschillende extra opties mogelijk: met of zonder alarm of verwarming, met of zonder online monitoring, met of zonder binnen- of buitenkast, … Voor elke situatie of organisatie bestaat er een toestel op maat. De toestellen zijn geschikt voor iedere werknemer van kleine, middelgrote en grote bedrijven, voor publieke plaatsen en zelfs voor privaat gebruik.